Només d’entrar hi ha sempre un Gaudí

Aquest estiu La Torre Bellesguard, l’obra gaudiniana més fascinant, personal i desconeguda, acull un cicle de concerts per gaudir de les nits barcelonines en un emplaçament únic de bellesa modernista.

Les Nits Gaudí s’iniciaren el 25 de juny i s’allargaran fins el 15 de setembre. Els dimecres són destinats al blues, els dijous al jazz, els divendres al flamenc i els dissabtes a músiques del món. Els dimarts, hi ha les Nits Prèmium, quatre nits estivals amb concerts de grups i cantautors de renom a nivell nacional. El passat 30 de juny obriren el cicle Els Amics de les Arts, el proper 28 de juliol serà el torn de Mishima, el 18 d’agost es comptarà amb Andrea Motis i el 15 de setembre es clouran les Nits cicle amb Jarabe de Palo. A tots els concerts, els assistents són obsquiats amb una cervesa Estrella Damm i, una vegada acabats els concerts, poden gaudir de la música chill out a càrrec del DJ de la Torre, així com d’un sopar amb una exquisida selecció de productes per a degustar amb bona companyia a la fresca de la barcelona alta.

L’obertura de les Nits Prèmium a càrrec d’Els Amics de les Arts fou tot un èxit. Amb un grapat de temes del darrer treball, “Només d’entrar hi ha sempre un dinosaure” (2014), combinats amb una acurada selecció de cançons dels seus anteriors discs, part del públic assistent, intergeneracional i entregat, acabà aixecant-se de les cadires per sortir a ballar a tocar de la banda.

“Ja no ens passa”, el primer hit del darrer àlbum d’Els Amics, obria el concert, perquè als jardins Bellesguard, potser sí que ens passa, que un destí ens espera amb els braços oberts. Cançons que la formació duu anys fent cantar i ballar als escenaris foren també presents al llarg de la nit, des del mític“Home que treballa fent de gos” i l’estimat “Jean-Luc” fins la ‘esperat “4-3-3”, el “Matrimoni Arniolfini”, passant pel zoofílic “Armengol” i un “Tren transiberià” que creà la tradicional ballaruca en cadena entre el públic fins a, els més atrevist, arribar davant de l’escenari.

El concert arribà a la seva fi. Ara, en resta el regust del còctel de coco, el coco, l’ampolla d’Estrella, una nit per començar l’estiu de ple i uns Mishima que ens esperen la setmana entrant. Viu l’estiu gaudinejant, perquè només entrar, hi ha sempre un paradís.

TEXT: Clàudia Viladrich

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: