Encisat pel Sat

Captura-de-pantalla-2014-09-17-a-las-07.44.07[1]Dijous 18 de Setembre va néixer al Barri de Sant Andreu de Barcelona, un festival que promet encisar a tothom ! l’enciSat,

Els concerts es celebraran al Sat ( Sant Andreu Teatre) i els primers que van pujar a l escenari, van ser els pares de la criatura, els Amics de les Arts, que van fer de mestres de cerimònies.

La direcció artística i producció dels concerts va a càrrec de Pistatxo Produccions, ( la plataforma que el grup va crear per poder treballar en l’àmbit musical més enllà del grup, això significa que ells seran els programadors del cicle) .Però...l’enciSat no pretén ser un festival més …no ! la peculiaritat d’aquest cicle és que el públic pugui tenir proximitat amb l’artista o grup després del concert , i poder fer-se fotos i xerrar amb els músics en acabat l’espectacle al Hall de teatre.

Cal dir que l’enciSat, compta amb dues empreses patrocinadores, d’una banda Estrella Damm , que proporciona cervesa de franc, i de l’altre

Natrus, que aporta la part culinària, amb les seves fantàstiques hamburgueses. Però … Centrem-nos en l’apartat musical… El concert inaugural ,el dels Amics de les Arts, va omplir el Sat teatre, amb un aforament limitat van ser unes 380 persones les afortunades de poder gaudir d’aquesta nit tan encisadora, que va estar plena de sorpreses…

La primera quan en la cançó “ L’hivern va ser llarg” el públic va sorprendre el grup il·luminant tota la platea amb polseres florescents de colors, un efecte espectacular !, aquesta acció va ser idea d’un fan del grup, anomenat “ sóc el confeti” que va comptar amb l’ajuda i la complicitat d’altres fans del grup, i per descomptat de tot el públic assistent que ho va fer possible.10711902_10202909480554842_725432648_o

L’altre moment Sorpresa de la nit va ser quan en la cançó Apunto Shakespeare va aparèixer a escena en Joan Dausa, i va cantar amb el grup aquest tema del nou disc, del quartet Barceloní,( no és casual que en l’aparició d’en Dausa , ja que ell serà el segon artista convidat al cicle )

Però…no es va acabar aquí la cosa , per què cap al visos en Joan Dausa, va tornar a sortir i aquest cop van ser els Amics de les Arts, els que van cantar una cançó d’en Dausa, feia goig veure en Joan Dausa i en Dani Alegret ( pianista dels amics ) al piano, tocant i cant “ També sóc jo” acompanyats per la resta del grup.

Va ser una nit per enmarcar, feia temps que no es veia un concert així dels Amics de les arts, normalment els seus concerts ja són una festa!! Però aquest cop es van superar i van tornar a oferir el bo i millor, repassant tot el darrer disc. I oferint una versió extensa dels seus tradicionals monòlegs! Que ja formen part ,i que també són marca de la casa de grup.

Aquest és en resum el que va donar de si la primera nit de l EnciSat! Si en voleu saber més podeu consultar: www.cicleencisat.cat

TEXT: Mireia Guilera

FOTOGRAFIA: Núria Ventura

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: