Soulfly i PM5K: teloners de Rob Zombie a Barcelona

Falta un mes per al concert del nordamericà Rob Zombie a Barcelona i ja són públics els teloners que els acompanyaran en aquesta cita imperdible amb el multiartista que conjuga les arts cada cop més: música – pel·lícula i disseny artístic.

Concretament, els teloners d’aquest gegant del rock industrial -de, recordem-ho: gairebé 30 anys de carrera musical- són ni més ni menys que Soulfly i Powerman 5000: grups de luxe i vetllada en família -seguiu llegint- per a una cita imperdible al Sant Jordi Club.

Soulfly, la formació encapçalada per l’ex-Sepultura Max Cavalera, ve a Barcelona amb Savages (2013), el novè enregistrament del grup afincat a Phoenix (Estats Units).

“Bloodshed”, primer senzill de Soulfly:

Com a curiositat, en aquest disc participa el fill de Max Cavalera (Zyon) a la bateria, que reemplaça David Kinkade des que aquest darrer va deixar la formació el 2012. Savages és el primer disc editat per la discogràfica Nuclear Blast i va comptar amb la col·laboració de diversos músics, inclòs un altre dels fills de Max (Igor Cavalera), el vocalista de Clutch, així com Mitch Harris, de Napalm Death.

powerman5000-300x142

 

Pel que fa a Powerman 5000 (o PM5K), es tracta també d’un projecte familiar, en aquest cas, relacionat amb Rob Zombie, i com no podia ser d’altra manera, també amb un estil industrial dins del rock. El líder de PM5K és el germà petit de Zombie, Michael Cummings (nom artístic: Spider One), que és l’únic membre original del grup des que aquest es va crear el 1991. PM5K vindran a Barcelona amb el seu setè disc acabat de sortir del forn: Builders of the Future (2014).

22 de juny, Sant Jordi Club: Rob Zombie, Soulfly i Powerman 5000. Una vetllada espectacular, en família.

TEXT: Mar Santacana

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: