Tocant l’Apolo amb la mà

apo (184) copiaEl passat dia 5 de febrer l’Apolo es va convertir en ua gran festa il·legal! Si tal com sona! Els bagencs Strombers van presentar el disc que es va grabar a la plaça de braus de Cardona, la seva ciutat natal, el passat mes de setembre on van celebrar el desé aniversari del seu primer disc ‘Fiesta ilegal. vol.1’. Va ser un concert memorable ple de col·laboracions de músics i personatges del món de la faràndula bastant diversos. L’escenari va ser una desfilada de grups i cantants com Txarango, la Beth, els Búhos i el grandíssim Pau Riba, entre d’altres!

 

Aquest concert va ser enregistrat en un disc i en vídeo. Així aquests “extraterrestres” van aterrar a l’Apolo per a oferir al públic assistent un gran espectacle musical, i de nou, envoltat d’amics! Un públic vingut d’arreu del país, ja que des del propi grup es van organitzar autocars per a conduir a tota la gent cap a un viatge festiu únic!Apolo (354) copia

 

Tal i com ja tenen acostumat al seu públic més fidel, van repasar els seus grans èxits amb una sala plena de gom a gom. Les cançons més emblemàtiques dels cardonins van sonar i van ser corejats per aquest públic que s’han anat guanyant concert rere concert, i per tal d’agraïr aquesta fidelitat, van muntar aquest concert com una altra festa especial.

 

El tret d’inici el va donar la cobla de Cardona, interpretant l’imne de la ciutat i que Strombers en cada concert el van difonent arreu del país. El regitzell de cançons va anar sonat una rere l’altre, fent vibrar a tot un públic que es va entregar al màxim per a gaudir d’aquesta nit tan especial, i no només el públic sinó els mateixo Strombers van quedar sorpresos de la gran estima que tenen de tots. Començant per amics que van pujar a l’escenari per a acompanyar-los en alguna de les cançons com el grup Septimo A, Miquel del Roig i Búhos.

Apolo (150) copiaSegurament dos dels moments clau va ser la col·laboració de Els Catarres que va donar un aire molt fresc i mediterrani al concert, i per altra banda les habilitats castelleres de les colles de Cerdanyola, Sagrada Família, els Minyons de Terrassa i els Salats de Súria que van aixecar quatre pilars de quatre amb el nou himne casteller, “Tocant el cel amb la mà”, que els cardonins van crear farà un any.

 

Sempre han estat un grup una mica apartat de qualsevol mitjà de comunicació, com a segon terme, però en el qual han anat picant ferro fins a forjar un directe amb un so que els identifica, i no passar desapercebuts. El fenòmen Strombers està en la seva plenitud i comença a mirar portes enllà, fins al punt de marxar el proper dia 19 cap a Xile on faran una mini gira. El primer assalt a l’estranger amb 5 discs sota el braç i una trajectòria en constant ascens!

Només queda esperar a un proper concert per a ‘strombejar’ una mica tot cridant ‘jrujenjúnjel’, i la pròxima cita abans de marxar a fer les amèriques és aquest dissabte 15 a Palafrugell al festivern organitzat per Birres braves.

 

Apolo (380) copia

TEXT : IGNASI ARAUZ

FOTOS:  IGNASI ARAUZ , MERITXELL LUQUE 

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: