Rob Zombie actuarà a Barcelona el 22 de juny

rob-zombie-1-1024x725

El nordamericà Rob Zombie anuncia gira amb data a Barcelona: concretament, el 22 de juny, al Sant Jordi Club. En l’era en què encara es compraven discos, l’artista va arribar a vendre’n 15 milions.

El que va començar com a co-fundador del grup de rock/metal industrial White Zombie a mitjans-finals dels anys 80, i que des de 1998 va iniciar carrera en solitari amb el nom de Rob Zombie -primer enregistrament, Hellbilly Deluxe, incloent cançons mundialment radiofòniques com ara “Dragula”, “Living Dead Girl” i “Superbeast”-, s’ha anat convertint amb el pas del temps en un dels artistes més polifacètics i espectaculars pel que fa a l’estètica, extravagància i risc artístic de les seves propostes.

Obsecat per les pel·lícules de terror, sembla que ha materialitzat el seu món fantàstic predilecte fins a portar-lo a la realitat: el personatge, les pel·lícules de terror que duu a terme -director, guionista i treball en d’altres departaments- i la imatgeria que desenvolupa -dibuixos i dissenys propis-. En el terreny musical, a més, dirigeix els seus propis videoclips. I només en l’àmbit de les bandes sonores, la base de dades cinematogràfica IMDB compta amb gairebé 70 referències en què s’ha emprat la música de Zombie en pel·lícules o televisió: poca cosa.

En definitiva, un personatge que viu dins el món que ha creat i que cada dia expandeix més. I què millor que un escenari per materialitzar en directe aquest conglomerat d’aptituds artístiques. L’espectacle està més que assegurat i poques coses poden ser tan estimulants artísticament parlant com presenciar un directe del Zombie, altament teatralitzat.

Rob Zombie presentarà a Barcelona el seu darrer treball discogràfic, Venomous Rat Regeneration Vendor (2013), que va sortir al mercat la primavera de l’any passat. Venomous Rat Regeneration Vendor és el cinquè àlbum de l’artista des que va iniciar carrera en solitari i el primer senzill és “Dead City Radio and the New Gods of Supertown”, en què clarament es fa una crítica a la situació actual de la ràdio.
Tornarem quan tinguem més detalls sobre l’actuació de Zombie a la ciutat comtal. De moment, les entrades ja són a la venda des del 31 de gener.

TEXT: Mar Santacana

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: