Ix! :immersió a La Peixera

El passat divendres 20 d’abril el quintet Ix! dugué el seu tercer treball a la sala de Manresa La Peixera. Amb “Immersió” (2012), els de Cadaqués es mostraren a la capital d’El Bages amb un nou rumb: un treball més lluminós, amb lletres d’intenció clara i penetrant, tot conservant l’onírica i la cura fonètica característica. Després del seu àlbum debut “Autòmat infinit” (2008), el seu primer disc, “Canónigo Films” (2009) i el segon treball, “L’ingenu és lliure” (2010, Premi Disc Català de l’Any Ràdio 4), arriben amb un estil més directe i atrevit. David Mullor, Aitor Chartos, Eduard Gonzàlez, Albert Freixas i Eduard Farrés amenitzaren la nit manresana embriagant al públic assistent de la seva energia i sinergia.

El mes de maig La Peixera oferta un cicle de concerts de gran qualitat i varietat estilística, començant aquest divendres 3 de maig la jove cantautora Ivette Nadal durà la seva frescor, dolçor i poesia. Neda entre veus i sonoritats d’ones a La Peixera. 

 

TEXT : Clàudia Viladrich

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: