Ix! :immersió a La Peixera

El passat divendres 20 d’abril el quintet Ix! dugué el seu tercer treball a la sala de Manresa La Peixera. Amb “Immersió” (2012), els de Cadaqués es mostraren a la capital d’El Bages amb un nou rumb: un treball més lluminós, amb lletres d’intenció clara i penetrant, tot conservant l’onírica i la cura fonètica característica. Després del seu àlbum debut “Autòmat infinit” (2008), el seu primer disc, “Canónigo Films” (2009) i el segon treball, “L’ingenu és lliure” (2010, Premi Disc Català de l’Any Ràdio 4), arriben amb un estil més directe i atrevit. David Mullor, Aitor Chartos, Eduard Gonzàlez, Albert Freixas i Eduard Farrés amenitzaren la nit manresana embriagant al públic assistent de la seva energia i sinergia.

El mes de maig La Peixera oferta un cicle de concerts de gran qualitat i varietat estilística, començant aquest divendres 3 de maig la jove cantautora Ivette Nadal durà la seva frescor, dolçor i poesia. Neda entre veus i sonoritats d’ones a La Peixera. 

 

TEXT : Clàudia Viladrich

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: