‘Dues pedres’ al BarnaSants

El festival de música BarnaSants va encetar el pasat dia 26 de gener amb un ple complet del cantautor Sanjosex. Dissabte va ser el torn de’n Cris Juanico que venia a presentar-nos el nou espectacle que està girant per tot el país.

‘Dues pedres’ és com ha anomenat el cantant menorquí a aquesta gira, en la que presenta les cançons dels seus discs en solitari, així com dels ja desapareguts Ja T’Ho Diré. Tal i com ell explica, és un recull de cançons revestides, mantenint el seu estat pur i nítid. Cançons en un format més senzill, només guitarra i contrabaix, però, com va matissar, no vol dir que siguin simples.

Cris Juanico va oferir un concert en clau molt intimista a l’Auditori de Barcelona, on va fer broma dient que va tastant cada una de les sales d’aquest espai. Va començar el concert amb “Si vens”, una de les cançons més emblemàtiques de la seva ex banda, Ja T’Ho Diré. Tampooc hi van faltar cançons com “Fragils pensaments”, “Tu si que en saps”, “L’univers” i “Res no es mou” entre d’altres.

Tampoc hi podien faltar les cançons com”Loca somera” o “Pedres que ratllen” del seu darrer disc, ‘Pedres que ratllen’ (RGB Suports / Aumón, 2010) que dóna nom al nou format de l’espectacle, aquest cop deixant descansar als Mags de Binigall, i només queant-se amb en Joan Solà Morales.

El bon humor mai l’ha deixat i va fer broma en temes d’actualitat com el cas d’Spanair, ja que tal i com va comentar, ell havia de tornar amb aquesta companyia cap a casa, i no sabia si podria, i va demanar una mica de clemencia a la gent i que l’acollíssin a casa seva.

Senzillesa, tendresa i dolçor és el que es desprenen d’aquestes versions, de les quals en sortirà un disc aquest any, “més per vosaltres que per nosaltres” com va confessar Juanico, ja que molta gent ho ha anat demanant concert rere concert.

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: