BarnaSants 2012

La XVII edició del BarnaSants s’inaugurarà el dia 26 d’aquest mes a la sala Luz de Gas de Barcelona amb el concert de Sanjosex amb el cartell d’entrades exhaurides.

Malgrat el mal moment que estem vivint, el BarnaSants comença una nova temporada amb la mateixa força i intencions que sempre, presentant una varietat de propostes molt interessants per arreu dels escenaris de les rodalies de Barcelona. Tot i això fa un salt cap a altres indrets com Altafulla o Sant Cugat del Vallès, així com a l’Havana (Cuba), on hi actuarà la Maria del Mar Bonet.

A part, per a tancar la programació, el BarnaSants viatjarà cap a Montevideo (Uruguay) amb la programació especial sota el títol de ‘Cultura d’autor’. Una proposta que durà la unió i la cooperació de les dues cultures, en principi, cada dos anys.

Un festival que enceta la seva disetena edició sota el lema: “Les idees no viuen sense organització”, i que durant 12 setmanes ha programat grups com l’Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Oliva Trencada, Òscar Briz, Els Amics de les Arts, Obrint Pas, Abús, Joan – Pau, Pere Vilanova, Feliu Ventura i Joan Colomo entre molts d’altres.

TEXT : Redacció Rockdemà

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: