De Mallorca a Catalunya

Un dels grups mallorquins amb un dels directes més potents encara continua essent un gran desconegut aquí al principat. Tot i això, els dos concerts que han ofert en menys d’un mes, han tingut un públic fidel i que els ha recolzat.

Anegats han demostrat que no tenen fronteres, després de triomfar durant anys per les illes, s’han aventurat a saltar i fer un pas més endavant. L’aventura va començar el passat 3 de desembre on van anegar la bikini amb les cançons del seu darrer treball, ‘Prova i error’ (Discmedi – Blau, 2011), un disc molt madur i on el so s’aproxima molt més al que són ells en el seu directe.

Tal i com he dit, un directe potent, natural i enèrgic, tal i com són ells, amb molta força per a aconseguir fer moure a la gent.

El segon concert va ser el 23 de desembre a Santa Eugènia de Berga, juntament amb una de les bandes mallorquines més beteranes, els Ocults. Una nit màgica, especial, plena de bona música.

Els seus èxits com “Es missatge es clar”, “Paraula de senyor”, “Tramuntana” o “Pescador de canya” no podien faltar, i es van mesclar subtilment amb les cançons de nova fornada.

Una carta de presentació per a tota la gent del principat, i pels que ja els coneixeim, una opció per a poder gaudir del seu directe sense necessitat d’agafar vaixells, avions o nedar cap a les illes.

Esperem tornar a veure’ls aviat per aquí, ja els trobem a faltar!

TEXT i FOTO : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: