Sopa de Cabra. El Retorn

Després de que s’acabés la mini gira de retorn del grup gironí Sopa de Cabra, ha passat un temps sense tenir cap noticia respecte a la seva continuïtat, respecte als concerts, respecte al concert que va grabar TV3, etc…

Finalment, aprofitant aquestes festes nadalenques, ha sortit a la llum la darrera obra discogràfica dels gironins, ‘Sopa de Cabra. El Retorn’ (Warner Music / Música Global, 2011). Realment tota una peça de col·leccionisme per als més melòmans i seguidors de la banda. Un doble disc amb les cançons del concert, separades entre les més canyeres en una primera tongada, i, tal i com van explicar en la roda de premsa, les més “acústiques”.

A més, ve acompanyat d’un DVD amb el concert del primer dia al Palau Sant Jordi. El que havia de ser l’únic concert, i que va aconseguir que les entrades s’esgotèssin a una velocitat increïble.

Un molt bon record del que van ser aquelles tres nits especials per a tots els que hi van ser-hi, encara que els records que cada persona porta a dins valen molt més que unes imatges.

Una capsa plena de cançons, de records d’una època i d’una nit que ara podem tenir-ho a casa i guardar-ho per sempre.

En el DVD també hi trobem un reportatge on ens expliquen com va evolucionar tot  fins als concerts i ens deixen algunes incognites de que passarà a partir d’ara. Durant la roda de premsa no es van mullar i el que si que van dir és que des del darrer concert a Girona no havien tornat a coincidir més per a parlar.

El que si que van avançar, és que en Gerard Quintana està acabant un llibre, que sortirà de cara a la primavera, on esxplica l’experiència viscuda des del dia que es va anunciar el seu retorn fins al darrer concert, al llarg d’aquests mesos de convivència.

Amb això fan “la darrera mirada enrere”? Amb el temps ho sabrem, de moment podem recordar aquelles nits de glòria del mes de setembre.

TEXT : Redacció Rockdemà

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: