Brams amb Banda

Avui els berguedans Brams, després del seu retorn als escenaris amb l’exitòs disc ‘Oferta de diàleg’ (Música Global, 2011), estan preparant un nou espectacle de cara a l’any vinent amb la Banda de l’Escola Municipal de Música de Berga. Aquí podeu llegir el que han publicat a la seva pàgina web:

En el concert Sempremés, l’any 2005, quan Brams davant d’11.000 persones es pensaven que plegaven definitivament, es van fer acompanyar en el moment final per la Banda del Memorial Ricard Quadra. Amb ells van interpretar quatre de les cançons més emblemàtiques del grup: Sóc d’un país, Vull per a demà, La Plaça i L’últim tirabol.

Però el delit va guanyar i Brams va tornar, primer per fer una gira de commemoració del vintè aniversari i —vist l’èxit— per quedar-se. El retorn del grup berguedà amb el disc “Oferta de diàleg” els ha situat en un dels millors moments de la seva trajectòria, pel que fa a nombre de concerts i de complicitats.

Un cop retornats, Brams han decidit desenvolupar aquell tast i preparar un espectacle amb el mateix format, en aquest cas amb la Banda de l’Escola Municipal de Música de Berga, una formació composta per una quarantena d’instuments de vent i percussió.

Així doncs, els mesos de maig i juny, Brams recorrerà un seguit de teatres del país acompanyat de la Banda de l’EMMB. Això sense renunciar a continuar amb la gira “Oferta de diàleg” que seguirà —paral·lelament— recorrent places i pavellons.

TEXT : Redacció Rockdemà

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: