Viatge cap al món ie-ié

El passat 16 de desembre, dins del cicle Bandautors, el Petit Palau es va convertir en una màquina del temps i vam recular uns 30 anys enrere per a escoltar la ràdio de l’època on hi destacaven els grans hits.

Entre anuncis com el del refresc Mirinda, per treure la sed, o Gallina Blanca que patrocinava la novetat de la setmana, podíem escoltar cançons com “Amic meu”, “M’estimes de veritat” o “Anirem tots cap al cel”.

Però no tot quedava aquí, també ens van presentar la cançó que va guanyar el festival d’Eurovisió feia quatre anys, però en una versió en català feta per Angelina i els moderns, “Nina de cera”. També vam poder escoltar un consultori sentimental que acabava dedicant la cançó d'”El trastet”, o el conyac fundador patrocinant “On ets”, una breu novel·la d’amor.

El concert / programa radiofònic, va ser conduït pel Dj Phil Musical (l’Òscar Dalmau). També va comptar amb la col·laboració estelar de la germana de l’Àngelina (Helena Casas), l’Enriqueta Fàbregas (Àgata Casas, cantant de Dijous Paella) per a cantar “Sense tu”.

I el concert va acabar amb el carroussel musical, un rànquing de les cinc millors cançons, els èxits més populars del desembre. Començant per la darrera, en cinquè lloc van interpretar “A la bona de deu”; en quart lloc no hi podia faltar una nadala amb “El petit vailet”; en tercer lloc, una versió en forma de balada de la cançó “Al vent” de Raimon; en segon lloc una versió en català d’una cançó de bossa nova brasileña cantada per l’Òscar Dalmau, “Desafinat”; i finalment, en primer lloc, la cançó d’Eurovisió de 1969 de la Salomé, “Canto i vull viure”.

Un viatge anys enrere que incitava a moure l’esquelet a ritme de ie-ié!

TEXT i FOTO : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: