Delinqüentes presentan un nou espectacle a Barcelona

Delinqüentes presenten coincidint el 10 aniversari del Sentimiento Garrapatero un nou projecte a Barcelona , els musics Marcos “El canijo” i Diego Pozo juntament amb el productor i periodista Manu Benitez , oferiran una gira de directes i fòrums per tot Espanya juntament amb la banda del Raton , recorreran sales de concerts i botigues de disc per tot el país i aterraran a Barcelona el proper dia 28 de octubre a el fòrum de l´Fnac de las Arenas i el dia 1 de desembre a la Sala Bikini de Barcelona . En els directes a part de oferir-nos èxits de tota la seva carrera faran un repertori especial commemoratiu i el recolzaran amb projeccions i vídeos inèdits dels anys 2000 a 2003 on el Migue Benitez va estar al capdavant de la banda .

TEXT: Txell

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: