No sé si això és l’inici del final

Set concerts han estat els que han servit per a recuperar l’energia i el potent directe dels Sopa de Cabra. La millor manera de celebrar el 25è aniversari de la banda i el seu retorn després de deu anys.

Avui comença el segon comiat amb dos concerts a Gironam, dins de la programació del Temporada Alta, amb totes les entrades venudes. El Pavelló de Fontajau tornarà a veure la banda gironina en tota la seva esplendor, i més jugant a casa.

Les cançons que han portat pels tres concerts del Palau Sant Jordi a Barcelona, per Palma de Mallorca i Tarragona, finalment arriben a la seva ciutat natal, al seu lloc d’origen. “El carrer dels torrats” tornarà a agafar aquella força inigualable, “L’empordà” tornarà a ser corejat per tot Girona, …

Ganes de festa, de retrobaments i aires de nostàlgia és el que trobarem durant aquests dos dies, degustant les dues últimes racions de sopa.

Però el dubte queda obert… realment són els dos últims concerts? és el segon cop que s’acomiadaran dels escenaris? i de forma definitiva? Res d’això es pot saber ara mateix, només especulacions que el temps aclarirà.

Les dues darreres nits per a escoltar el crit de “Bona nit, malparits!”, tot i que tothom no vol que sigui així!

Volem sopa per temps, això ha servit per a despertar cada cop més les ganes de tornar-los a veure en directe voltant per tot el país, i no només en set concerts.

Hi haurà continuïtat? Doncs realment no sé si això és l’inici del final, tot i que si no es diu el contrari, si que ho és.

TEXT i FOTO : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: