Primera nit de l’Altaveu

Si fa un any eren els Standstill, amb Rooom, els encarregat d’encetar l’edició de l’Altaveu a Sant Boi del Llobregat, enguany s’ha canviat completament d’estil i s’ha apostat pel toc flamenc amb un homenatge a Camarón.

L’escenari de Can Masallera es va omplir per a escoltar aquest homenatge de la mà de Duquende i Chicuelo. Un homenatge al disc ‘La leyenda del tiempo’ on Camarón versionava poemes de Federico Garcia Lorca i que ara tornen a ser reversionats. El concert va anar acompanyat d’unes classes magistrals de ball flamenc de la mà de la bailaora Mª del Mar Fuentes. Un espectacle inaugural d’alt nivell i que defuig una mica de la tònica general del festival.

Per altra banda, al nou escenari del festival, als Jardins de l’Ateneu van ser els Nu Niles i el Sr. Chinarro els encarregats d’encetar la programació. Els Very Pomelo també van actuar ahir a la nit en aquest escenari, el dia abans que el seu cantant debuti com a guitarra dels retornats Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi. Van oferir un concert enèrgic i explosiu, amb una forta descàrrega d’adrenalina per a presentar-nos el seu darrer treball discogràfic, ‘Xurrac Asclat’.

El festival continua encara amb noms com Manel, Joan Colomo, 4t 1a i Antònia Font, la música no para!

TEXT i FOTOS : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: