Comencem a cuinar la Sopa

Sopa de Cabra torna a estar de moda, en boca de tots, als diaris, a la televisió, per les ràdio, …

Un allau de racions de sopa se’ns estan servint des de fa uns dies! Tot per anar ben equipat i preparat als concerts d’aquest cap de setmana i els que els segueixen. Samarretes per anar tots uniformats, discs que venen diferents diaris per a fer un últim repàs a les cançons, documentals que sortiran més endavant, entrevistes per anar fent boca, etc…

Ahir vam poder assistir a l’assaig que van fer amb públic al Sant Jordi Club. Un assaig amb unes dues centes persones que van poder veure de nou els Sopa de Cabra junts i en directe. Un repàs a les cançons que faran en els seus concerts per anar perfilant coses, i veure quina és la resposta del públic. Amb el crit de “Bona tarda, malpartis” van tornar a fer sonar les seves cançons.

Després de tot un estiu sencer assajant al seu local de Montfullà, ahir van aproximar-se al Palau Sant Jordi, lloc on oferiran els tres primers concerts.

Les ganes de sentir i veure Sopa de Cabra de nou en directe estan més vives que mai! Continuen en forma com ara fa deu anys quan es van dissoldre, fins i tot sembla que hagin passat per la màquina del temps i s’hagin rejovenit en tot un estiu!

Les cançons de sempre com “l’Empordà” tornen a sonar, i ho fan amb la mateixa força que fa vint-i-cinc anys.

A poc més de 48 hores del primer concert, ja es coneixen moltes incògnites del concert. Segurament començaran amb “El boig de la ciutat” tal i com va comentar ahir en Gerard Quintana, i faran un repàs de tota la seva discografia recuperant cançons com “L’estació de França”, “Ninyin’s Mine”, “Guerra”, “Bloquejats” i “La llum” entre d’altres. També han versionat les seves pròpies cançons donant-li un aire diferent.

L’Enderrock ha creat una llista de l’Spotify amb les 39 cançons que han treballat durant aquest estiu. Una altra sorpresa que ens ha preparat la revista per aquest mes de setembre és un extens monogràfic de la banda gironina que va acompanyada de la reedició de la maqueta en format casset.

Per altra banda també trobem dos llibres nous amb fotografies i revisions de la biografia de la banda durant els últims anys.

Així que durant aquesta tardor tindrem diversos plats de Sopa. El temps passa molt ràpid, ja fa vint-i-cinc anys que van començar, deu que es van dissoldre, sis mesos que van anunciar el seu retorn, i tan sols queden dos dies per a l’estrena. Tornarem a escoltar el crit de “Bona nit, malparits!”.

TEXT i FOTO : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: