Sant Agustí a Felanitx

El passat divendres 26 d’agost, es va celebrar la tercera ‘verbena’ al parc municipal Sa Torre de Felanitx amb un cartell molt llaminer.

La nit va començar amb l’ex-cantant de Fora des sembrat, en Pep Suasi, fent un repertori de cançons basat en el seu nou treball discogràfic ’07:03 AM’ (RGB Suports, 2011). Un concert enèrgic, marcat per la seva veu tan característica i les seves frases mítiques. No hi podien faltar tampoc cançons com “Dia gris i trist”, entre d’altres, de Fora des sembrat.

El plat fort de la nit venia de terres catalanes, del camp de Tarragona. Arribats de Constantí, Els Pets, van continuar celebrant el seu vint-i-cinquè aniversari, aquest cop, envoltats de mallorquins i mallorquines. Davant d’un públic que va omplir el recinte i que es va entregar eufòricament a aquesta celebració, els de Constantí van repassar les cançons que han marcat la seva trajectòria musical. Tots els assistents van demostrar que són veritables seguidors del grup, cantant des del principi fins al final cada una de les cançons.

Per a rematar la nit, van pujar a l’escenari els mallorquins Anegats amb el seu darrer treball discogràfic sota el braç, ‘Prova i error’ (Blau, 2011). Energia i adrenalina pura per a esgotar totes les forces que encara quedaven entre els assistents. Tot i el vent que es va girar durant el concert, la gent no va desistir de gaudir d’una nit completament rodona, amb tres grans monstres del panorama musical català.

I pels que encara en volien més, els Ipop es van encarregar de tancar aquesta llarga verbena amb un seguit de versions dels grups més internacionals.

Viatjar a Mallorca a l’estiu per anar a la platja sempre és agradable, i si ho pots combinar amb festes com aquestes, encara més! Festes que acaben convertint-se en inoblidables i inigualables!

TEXT i FOTO : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: