Engega l’Acústica

El festival  per preexcel·lència de Figueres arriba a la seva desena edició amb mes de quaranta actuacions, entre les més destacades es troben, Manel, Antònia Font, Silvia Pérez Cruz o The Pepper Pots.

Des d’avui dimecres i fins diumenge ompliran els carrers i els espais mes destacats de la ciutat empordanesa alguns dels més destacats grups de l’escena pop del país.

Prácticament tots els grups d’aquesta edició són dels Països Catalans, els principals reclams d’aquest any són l’actuació dels Manel dijous, Russian Red el divendres, Pastora o Sidonie, grups ja consagrats dins el panorama musical, que estaran acompanyats per altres que no desmereixen per res el nivell d’aquests i que donaran, o ja donen de parlar com els vigatans La Iaia, Joan Colomo o la sempre excepcional veu de Sílvia Pérez Cruz.

Els dos escenaris principals del festival, i alhora els més massius, com són la Rambia aculliràn les actuacions de Jarabe de Palo (divendres), Pastora i Antònia Font (dissabte) i la plaça de l’Ajuntament en la que els espectadors que hi acudeixin podran disfrutar dels Lax’n’ Busto (divendres) o Sidonie (dissabte).

A part de tots aquests concerts, cal afegir un espectacle propi dirigit per Pascal Comelade, Salvador Dalí canta, una producció en la que dotze veus catalanes i internacionals de tots els registres musicals donaràn veu a la vessant més desconeguda del pintor, els seus poemes. En ell s’hi podràn escoltar les veus de Ana Torroja, Amaral, Albert Pla, Gerard Quintana, entre d’altres.

TEXT : Quim Masferrer

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: