25 anys de Lax’n’Busto

Ahir Vilafranca del Penedès es va vestir de gala i va sortir al carrer, amb ampolles de cava, confeti i serpentines per a homenatjar a la banda del Vendrell, els Lax’n’Busto.

Just ahir feia 25 anys del primer concert del grup i van decidir celebrar-ho ‘a lo grande’. Amb un concert molt especial, van reafirmar que son una de les bandes més potents del panorama actual de la música feta a casa. Unes dues hores i mitja de cançons que van servir per a repassar temes de tota la seva discografia.

Tot això va anar acompanyat amb presentacions futbolístiques dels membres del grup, amb una pantalla on s’hi varen projectar articles de diaris, fotografies, etc…; on les cançons van ser les protagonistes. El públic esperava amb candeletes la sorpresa de les cançons, i realment van quedar com tot uns senyors els Lax.

Un gran exercici de memòria i treure la pols a aquells temes ja oblidats com “Fes un glop”, van desembocar a un cocnert enèrgic i nostàlgic, de la millor manera que ells ho saben fer començant amb el mític “Tinc fam de tu”.

Es van poder escoltar cançons com: “El Pagès”, “Han trucat”, “No vaig triar”, “Tu ets la llum”, “No se pas com”, “Cada cop”, Emiliano Zapata” i “Júlia” entre moltes altres. Dividint el concert en dues parts, primer la part anotlògica, i una segona part amb les cançons que omplen el repertori de la gira actual.

Amb cava especial i samarretes per a l’ocasió, els Lax’n’Busto van veure una gran multitud de gent entregada a les seves cançons i que directament formen part d’aquests 25 anys. Una nit que quedarà en el record de tots.

TEXT : Ignasi Arauz

 

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: