Apropa’t al Pròxim

Enmig d’un panorama musical català en contínua efervescència, on les propostes independents en gran diversistat d’estils prenen gran acceptació, amb festivals com el PopArb que es consoliden i tenen màxima afluència de públic, i grups com Manel que esdevénen un autèntic fenòmen de masses, neix Pròxims. 

Es tracta d’un festival amb sonoritats properes en l’espai i el temps, amb la voluntat de difondre la música feta a casa nostra. La seva primera edició se celebrarà aquest dijous 21 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona, i comptarà amb més de set hores de concerts a l’aire lliure, a la Plaça Major del recinte. Des de les sis de la tarda fins passada la mitjanit, es podrà comptar amb les actuacions d’Antònia Font, El Petit de Ca l’Eril, Anímic, Mishima, Mujeres i Standstill. El festival serà innagurat amb el folk d’Anímic, amb nou treball acabat de sortir al mercat. El Petit de Ca l’Eril durà el seu folk psicodèlic banyat de flautes travesseres, trompetes o sitars i presentarà  el seu darrer treball, “Vol i dol”. Els seguirà l’energia de Mujeres, amb mescla de garage, rock’n’roll i punk, amb el seu primer àlbum i amb un any de vida. També es podrà gaudir de Mishima, a mig camí entre el pop i la cançó d’autor, ja tot un clàssic de la música independent. Standstill presentaran el seu intens i emotiu directe, més enllà d’estils i etiquetes. Tancaran la nit els mallorquins Antònia Font, la banda composada Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Pere Manel Debon, Jaume Manresa i Joan Roca, presentant el seu darrer treball, “Lamparetes” (Robot Innocent, 2011). Un tast del bo i millor creat a casa nostra, apropa’t al Pròxim.

TEXT : Clàudia Viladrich

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: