Cruïlla BCN

Si no sabeu que fer, i us voleu quedar per Barcelona, aquí també s’hi celebra un altre festival aquest cap de setmana. Avui i demà, el Parc del Fòrum acull una nova edició del Cruïlla BCN.

Un festival on es creuen diferents i molt diversos estils musicals, on tothom hi troba el que busca. Entre grups com Maika Makovski, Neila Benbey i Madness entre d’altres, hi ha una sèrie de grups de casa.

Dos dies que programen un cartell llaminer, amb les actuacions de Miquel Gil, Pau Vallvé, La iaia, Very Pomelo, Delafé y las flores azules i finalment Antònia Font per avui. I per demà: Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, Ivette Nadal, Litoral, Joan Colomo i els valencians Obrint Pas.

A més, avui hi ha una gran sorpresa en l’actuació de Jack Johnson que és el gran reclam d’aquesta nit. Ve a presentar el seu darrer treball discogràfic, ‘To the sea’ (Brushfire Records, 2011), i durant la seva actuació comptarà amb una col·laboració molt especial. Interpretarà la cançó “Home” amb l’Eduard Estivill i la Montse Domènech, del grup de folk català Falsterbo, amb qui té una relació especial des de fa anys. S’aventurarà i la cantaran en català, traduïda pel mateix Estivill.

Un festival que ve carregat de música i de sorpreses.

Si voleu més informació: www.cruillabarcelona.com

 

TEXT : Redacció Rockdemà

 

 

 

 

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: