23è Mercat de Música Viva de Vic

Del 14 al 18 de setembre arriba una nova edició del Mercat de Música Viva de Vic. Una edició que es presenta amb canvis en la direcció artística, que passa en mans del Marc Lloret, també director del PopArb i membre de Mishima.

Vic és convertirà durant quatre dies en la capital de la música en directe. Una gran varietat d’estils es presentaran en aquesta edició, on la filosofia del festival es manté. Descobrir noves propostes així com oferir actuacions de grups ja consagrats i de llarg rodatge.

El cartell es va presentar la setmana passada, i tot i no saber encara la graella de programació, els grups confirmats són: Achilifunk & Ensemble Taller de Músics, Alma Afrobeat Ensemble, Anna Roig i l’Ombre de ton chien, Ara Malikian, Atleta, Balago, Bedroom, Benjamin Herman Quartet, Bernat Font Trio, Bombino, Carles Santos & Cabo San Roque,  Chacho Brodas, Chupa Concha,  Dj D2, Élena,  Els Pets, Gabby Young & Other Animals, Joan Chamorro Quintet & Andrea Motis, Joan Colomo, Kathryn Calder, La Kinky Beat, Le Petit Ramon, Linalab, Lonely Drifter Karen, Los Delinqüentes, Macromassa, Maika Makovski, Marc Ayza, Marcel Cranc, Marzipan Man, Mastretta, Matador Rockers, Mendetz, Miss Caffeina, Mujeres, Orelha Negra, Pascal Comelade i la Cobla Sant Jordi, Pastora, Puerquerama, Pumuky, Rachel Sermanni, Russian Red, Santa Macairo, SFDK, Sidonie, Smoking Bambino, Sophia Charaï, Surfing Sirles, Susana Baca, Swan, Yacinne & The Oriental Groove i Zambujo.

Text : Redacció Rockdemà

 

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: