Els Pets estan de celebració

El grup de Constantí Els Pets engega avui una nova gira d’estiu per a celebrar el seu 25é aniversari amb un repàs de les 25 cançons més emblemàtiques. Cançons que han deixat una empremta en la seva trajectòria i que, ara, és el moment de recordar-les. I és que 25 anys ja és un quart de segle, i es diu ràpid! Un llarg trajecte que ha deixat un grapat de cançons en la memòria col·lectiva de la gent. 

Com sempre, el repertori de les cançons és tot un misteri amb ells, la única cosa que se sap ja, és que de tota la seva discografia hi trobem alguna referència, a més, segons han anat anunciant aquests darrers dies, serà un concert ordenat cronològicament en el temps.

25 anys no és fan cada dia, i cal celebrar-ho amb una gran festa. Aquesta nit enceten aquesta gira compartint escenari amb, Canvi de plans; La iaia, els grans guanyadors del Sona9 de la passada edició; i els Brams, que tornen a la càrrega amb un nou disc d’estudi, ‘Oferta de diàleg’ (Música Global, 2011), després d’estar uns anys sense actuar.

TEXT : Redacció Rockdemà

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: