La Troba Kung-Fú acaba gira

La Troba Kung-Fú culmina la seva gira “La gran nit de ball” amb dos concerts ben especials, un a la Sala Apolo de Barcelona demà dia 1 de juny, i l’altre al Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera el proper dia 3 de juny. És el punt i final d’una gira de desvetlla, de revetlla, de nits de ball i de festa major, nits sonades plenes de festa i sarau. Una nit completa de ball amb música en directe i música enllaunada de la mà del punxa-discos de la família Kung-Fú,  nit de concursos, de ventilador, d’acordió, de cúmbia, de rumba i de sorpreses, que ha voltat per tot el territori portant la festa, i ara toca les dues darreres parades.

TEXT: Nota de premsa

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

One response to “La Troba Kung-Fú acaba gira

  • Ramon Codina Garcia

    Trobo que aquest article -entre d’altres- és un insult a la llengua catalana… no crec que la persona que l’ha escrit hagi hagut d’esforçar-se gaire a ser contractada per aquest bloc, ni crec que sigui digna de publicar texts en un bloc que representa que parla de música catalana. Realment aporta alguna cosa a qui ho llegeix? Potser s’hauria de fer un canvi de plantilla.
    Demano disculpes a qui pugui ofendre amb aquest comentari, però també hi ha qui hauria de demanar disculpes per fer-se dir català, escrivint d’aquesta manera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: