L’Acampada Jove 2011 presenta el seu cartell

  

La 16a edició del festival políticomusical més important dels Països Catalans reunirà aquest any grups com Brams, La Gossa Sorda, Bongo Botrako,Lax’n’Busto, La Pegatina, Els Pets, Dr Ring Ding i Strombers, entre d’altres.

La 16a edició del festival es durà a terme a Montblanc el 14, 15 i 16 de juliol i comptarà amb un cartell transversal, amb grups internacionals però també amb una clara aposta per la música en català, i que combina grans clàssics amb noves bandes emergents del país i grups formats i vinculats al territori.

En aquest sentit, el dijous, 14 de juliol, actuaran a l’escenari principal del festival els grups La Gossa Sorda; Bongo Botrako; Skaparates, guanyadors del concurs Música Jove 2010; The Locos i Dr Ring Ding com a grups internacionals; i el grup els Buhos com a fi de festa. El divendres, 15 de juliol, serà el torn de La Pegatina; Strombres; Els Pets; Txarangö, Xeic! i Miquel del Roig. Finalment, el dissabte 16 de juliol, l’Acampada Jove comptarà amb Brams, Lax’n’Busto, Dr.Calypso, Dept., els italians Modena City Ramblers i Balkatalan Experience.

A aquests grups també se’ls hi afegiran Obrint Pas i Eskassa Llibertat, que juntament amb Xeic! i Txarangö presentaran el dissabte 11 de juny l’Acampada Jove 2011 a la zona d’oci del polígon industrial – Les Tosses d’Amposta (Montsià).

L’Acampada Jove 2011 comptarà, a més a més, amb tot un seguit d’activitats culturals i esportives, xerrades, tallers i debats, així com demostracions de cultura popular i l’acte polític central. Un any més, el festival acollirà la final del concurs Música Jove de grups novells en català, en una clara aposta per les bandes emergents del país.

TEXT : Redacció Rockdemà

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: