Amplifica els teus sentits a la FIM

Els passats 6, 7 i 8 de maig se celebrà la 12a Fira de Música al Carrer de Vila-seca.La FIMva aconseguir amplificar els sentits de tot el públic amb multiplicitat de formes, des d’onades d’acords i melodies, passant pel repicar de l’aigua amb força als escenaris, fins a les populars txarangues. El fet és que transitar en aquells carrers plens de gent compartint música folklòrica, innovadora, bossa nova, jazz o gospel, no deixà indiferent a cap dels assistents. Des de divendres hi passaren múltiples formacions i cantautors, com La iaia, Mazoni, Le Pianc, Obeses, Guillamino o Pau Vallvé.

Dissabte a la nit la pluja obligà al públic a cercar refugi, els concerts es reubicaren; gairebé tots es van poder dur a terme exceptuant els  concentrats al Parc dela Formiga, amb l’escenari de gran format, anul·lant les actuacions de L’Herbe Folle, Bongo Botrako i Yacine & The Oriental Groove. En alguns bars locals s’aixoplugaven assistents i músics i es crearen actuacions improvisades. Joves i no tant joves eren conduïts amb la festa de les txarangues itinerants als espais on finalment es realitzaren els concerts. Cal destacar el protagonisme que prengué enguanyla Txaranga BandTocats, que animaren el passeig de canvi d’escenari amb ritmes contagiosos, incitant a cantar i ballar malgrat haver d’obrir el paraigües. Els Band Tocats, amb membres vila-secants, ampliaren el repertori per l’ocasió, amb elaborats arranjaments harmònics.  La pluja de dissabte no feu parar la música, el sol de diumenge escalfà l’ambient i el públic assistent no deixà d’amplificar els sentits.

TEXT i FOTOS: Carme Català

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: