Aturada indefinida de Pep Sala

Tal i com sʼha difós en els darrers dies, Pep Sala realitzarà una aturada indefinida de directes després de lʼestiu. Tal i com va comunicar Pep Sala en unes declaracions a una coneguda revista fa uns dies, lʼartista realitzarà una aturada indefinida de concerts després de lʼestiu. El principal motiu dʼaquesta aturada és la tendinitis al canell que des de fa dos anys pateix el músic. Després que les molèsties causades per aquesta afectació hagin anat en augment en els darrers mesos, en especial, durant les seves interpretacions al piano i a la guitarra en els concerts; i per recomanació mèdica, Pep Sala ha dedicit deixar els directes de forma indefinida. De moment, però, encara queden concerts per endavant. Els propers dies 20 i 21 de maig es faran dos concerts de cloenda del què ha estat la seva gira dʼhivern, “Pep Sala en concert a la Taverna dʼOld John”. Cal destacar, també, el concert del proper 13 de juny al teatre Artèria-Paral·lel en motiu dels vint anys dʼun dels discs més significatius de la carrera de Sau “El més gran dels pecadors”. Un espectacle, del que està previst realitzar-ne més directes durant lʼestiu i en què es recordaran els anys de Sau i, en especial, lʼèpoca en la que es va fer la gira de presentació dʼaquest disc. Pep Sala aprofitarà aquesta temporada de repòs per concentrar-se en una altra de les seves passions, la gastronomia. Darrerament, ha conduït un documental dedicat a la gatronomia de les terres de lʼEbre, “GASTRONOMIA DE LES TERRES DE LʼEBRE: Producte, paisatge i cuina” i forma part dʼun projecte anomenat “Artencuina” que sʼiniciarà amb un lloc web que es publicarà en els propers dies i que té més iniciatives en curs.

TEXT: Comunicat

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: