Lax’n’Busto assoleix la fita del Liceu

El passat dia quinze, els grup del Vendrell va tocar per primer cop al Gran Teatre del Liceu dins del marc del festival de Guitarra.

Un concert amb el cartell d’entrades esgotades, la gen va omplir els diferents pisos del Liceu, fins al galliner. I ja ho diu la cançó: “dones amb abric de pell fan cua per a l’actuació” , i és que s’estilava una gran elegància entre el públic. Vestits llargs, pentinats per a l’ocasió, corbates i americanes van desfilar per les escales, llotges, platea i pisos, en consonància amb la imperiosa majestuositat del lloc.

Presentant-nos el seu darrer disc ‘Simfònic’ (RGB Suports, 2011) juntament amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, van repassar les cançons més emblemàtiques d’aquests 25 anys de carrera de la banda. Sense dubte, la cançó més esperada, la qual van repetir al final, va ser “Les nits al Liceu”.

Una forma molt diferent de celebrar aquest quart de segle dalt dels escenaris és tocant en aquest espai que en el seu moment se’ls hi va negar. Han pogut satisfer un somni, i encara ens tenen moltes més sorpreses guardades, per molts anys més.

TEXT i FOTOS : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: