El BarnaSants tanca les portes

El passat catorze d’abril, el festival de la cançó BarnaSants, va tancar la seva setzena edició amb un concert molt especial. En Joan Amèric va oferir una actuació a l’Auditori de Barcelona que va ser gravada per a editar-a en disc, sumant-se així en la col·lecció dels concerts editats del BarnaSants.

Aquí podreu llegir un petit resum de les darreres actuacions que hem cobert des del Rockdemà:

El 20 de març, en Jordi Gasion, o més conegut com a El Fill del Mestre, va venir a presentar-nos el seu darrer i últim treball, ‘Ha calat foc a la casa’ (Khlämør records, 2010) al Harlem Jazz Club. Acompanyat d’un guitarra i d’un teclat, va començar a acomiadar a El Fill del Mestre. Va confessar que era un dels darrers concerts amb aquest format, que ja estava pensant en nous projectes que té entre mans, però que El Fill del Mestre ha arribat al seu final.

El dijous 24 de març a la Luz de Gas també s’hi va presentar un nou disc, ‘Música de mercat’ (Música Global, 2010) de la mà de La increïble història de Carles Carolina. Ramon Garriga és qui s’amaga darrera d’aquest projecte, que amb aquest segon treball acaba de perfilar cada cop més la història. Un concert molt enèrgic i amb el públic entregadíssim, on va repassar també, les cançons del seu primer treball. Diversió assegurada en un concert amb bona música.

I per acabar, vam anar a l’Auditori Barrades de l’Hospitalet del Llobregat, on la Ivette Nadal, la Meritxell Gené i en Joanjo Bosk ens tornaven a presentar l’espectacle ‘Terra i cultura’. Un espectacle que ja s’ha pogut escoltar també al Festival Acústica de Figueres i al Mercat de Música Viva de Vic. Un grapat de poemes musicats, dels poetes que a nivell personal més els han marcat, cançons pròpies, així com poemes propis, i combinacions perfectes entre ells per a cantar conjuntament. Tot això és el que podem trobar en aquest espectacle, d’una delícia increïble i on la paraula pren un paper molt especial.

TEXT i FOTOS : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: