Els dracs no mengen vegetals

Els Quart Primera ens regalen una nova cançó que han fet per al dia de Sant Jordi. Millor que un llibre i una rosa, ens presenten “Els dracs no mengen vegetals”, una cançó que ja es va poder escoltar en alguns dels seus directes, i que ara la podem escoltar i descarregar de forma gratuïta. La podeu trobar al seu blog.

Una cançó on han reversionat la llegenda de Sant Jordi, una versió on Sant Jordi no mata a cap drac, sinó als monstres i cabòries que ronden pel cap. Aquí podeu llegir la nova història de Sant Jordi, la versió moderna de la llegenda:

Hi havia una vegada un nen a qui li agradava molt menjar. Menjava tot allò que li passava pel davant. De tot, de tot, de tot, excepte d’una cosa! El nen detestava els vegetals… no podia amb ells, l’hi feien un fàstic tant horrorós que el simple fet d’olorar-los li feien venir un mal de panxa espantós. La seva mare, pacient, li deia que algun dia això canviaria, que el dia menys pensat es trobaria menjant vegetals de bon grat.

Així va ser com van passar els anys i aquell nen es convertí en un jove eixerit i alegre. Un bon dia es va enamorar de la que ell va anomenar “la noia més bonica del món”. Després de molt dubtar i d’alguns intents fallits, el noi, finalment, va conquistar el seu amor.

Però de sobte, una nit d’abril, va rebre una visita inesperada: un monstre lleig i malvat es presentà en forma de Drac i l’amenaçà de menjar-se’l si seguia veient a la noia que estimava. I tot i que el noi sabia que aquell Drac era fruit de la seva imaginació, no li tenia poca por, doncs els monstres que habiten els pensaments foscos de les persones poden ser més letals que els reals.

I així fou com encarnant el valent Sant Jordi, s’armà de valor i decidí lluitar amb totes les seves forces contra el Drac que vivia dins el seu cap, duent a terme una de les gestes més grans mai fetes per amor.

Nosaltres no sabem si va resultar-ne victoriós o no, el cas és que tal gesta es mereixia una cançó.

TEXT : Redacció Rockdemà

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: