Standstill enceta el Festival de guitarra

Els barcelonins Standstill van presentar al Palau de la Música, dins del Festival de guitarra, un espectacle més ambiciós i espectacular que a ‘ROOOM‘, l’espectacle que venen presentant els últims mesos, acompanyats pels dotze components de l’Orquestra Bonaparte.

Amb l’empatía de Montefusco, la sobrietat de Falkner i l’energia de Piti, combinada amb la sonoritat implacable de la banda, vam poder viure un gran espectacle musical, del que el públic va poder gaudir des de la cançó que va obrir el concert “Todos en pie”, fins l’última, “Adelante Bonaparte I”.

Durant l’hora i mitja que van estar sobre l’escenari d’aquest marc incomparable que és el Palau, els Standstill van repassar el seu aplaudit disc, ‘Adelante Bonaparte’ (Buena Suerte, 2010), així com alguna que altra mirada en el passat del grup com en la cançó “98 What Truth”, en una clara picada d’ullet a les guitarres, l’emblema d’aquest festival.

TEXT : Quim Masferrer

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: