Un, dos, tres i… tornarem a ballar!!

Tres noies, un pop fresc, una saxofonista que puja i baixa de l’escenari regalant introduccions escatalítiques, una vocalista oriental, un tercet barceloní que tot just es comença a deixar veure tímidament i dóna motius per esdevenir una promesa de les noves generacions de les formacions de casa nostra.

Aias debutà a l’Apolo el passat dimecres 6 d’abril. Amb el seu indie-noise-pop, l’enèrgica i imparable Laia Aubia a la bateria, la discreció i senzillesa de Míriam Garcia al baix, la tendresa somrient de Gaia Bihr (ex-Sedaiós), vocalista i guitarra, les veus conjugades del tercet i les aparicions de la saxofonista amb espontaneïtat i decisió, enamoraren al públic assistent. Un concert d’una hora escassa de durada que deixà a tots els assistents amb ganes de continuar ballant i gaudint de les seves melodies i juvenil personalitat, amb els seus enèrgics inicis dels darrers temes amb un “un, dos, tres i…” que convidaven a saltar.

Al llarg del concert presentaren alguns temes inèdits, deixant entreveure la preparació d’un segon treball. La banda ja compta un disc al mercat, però no en té prou amb el format CD, el seu primer treball té també l’edició en LP, l’autèntica, per a col·leccionistes. La història del grup és també autèntica, comença com una sopresa de festa d’aniversari el 2009, fins arribar el 2010 a fitxar pel segell nordamericà Captured Tracks, amb el seu debut discogràfic, el senzill ‘Aias / Canvis’ i el llarga durada ‘A la piscina’. A partir de 2010, fou El Genio Equivocado el segell que edità el seu primer disc. Cantant amb llengua catalana i amb gran repercussió en premsa americana i anglesa, ara es deixen entreveure a casa nostra intuïnt esdevenir un important fenòmen dins del pop català, recordant a les lleidetanes G-21 Km o Sedaiós, bandes equiparables a nivell musical. El seu video del hit “La truita” reflecteix el seu esperit, convinant imatges i dibuixos, quotidianietat i imaginació. I, si encara no les coneixeu, podreu veure-les el 7 de maig al Festival In-Somni de Girona i el 15 de maig a la Festa Major de Badalona. Espontaneïtat, encant, tendresa, distorsió , rebeldia … un, dos, tres i … Aias !!

TEXT : Clàudia Viladrich

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: