Lax’n’Busto camí del Liceu

Diumenge dia 3 d’abril, els nois del Vendrell van demostrar com poden ensenyar-nos un espectacle completament diferent del que ens tenen acostumats.

Desvestir les cançons i farcir-les amb molts guarniments musicals, de la mà de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà que exerceixen com a sastres, és el que ens presenten enguany, en una gira per teatres i auditoris d’arreu del país.

Amb un repertori molt acurat, han revisat cançons que funcionen molt bé en clau acústica i d’altres que han estat reversionades, creant un concert deliciós. Un grapat de cançons endolcides que s’han guanyat un lloc especial, un lloc com el Liceu.

Després d’uns quants anys de la cançó “Les nits al Liceu”, finalment, el proper 15 d’abril, es podrà escoltar amb el teatre ple de seguidors. Un concert esperat per tothom i que finalment serà realitat, inclòs dins de la programació del Festival de Guitarra.

El camí cap al Liceu va començar amb la presentació del disc ‘Simfònic’ (RGB Suports, 2010) i cada dia es més pròxim. I tal com diu la cançó: “Tot és llest per a que hi hagi sort, avui toca l’estrena d’un nou tenor” , en aquesta ocasió no serà un tenor, però si els vendrellencs.

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: