Amb un nou inici, Dia 1 a la Salamandra

El passat divendres 1 d’abril a la sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat, els manresans Gossos presentaven el seu Dia 1, honorant l’inici d’un mes on la primavera esclata i esdevé l’inici d’una nova claror i despertar. El quintet aprofità per felicitar també el seu Dia 1, el del seu natalici, a una de les assistents al públic. La banda féu un repàs a gran part de les cançons del seu darrer treball, i alhora rememorà també temes de la seva primera etapa acústica, amb “Condemnats” i “Quan et sentis de marbre”, convertits ja en grans himnes. No hi faltà tampoc l’emotiu homenatge al desaparegut berguedà Josep Maria Isanta amb “En un instant (nit trista de Patum)”. La sala quedà en silenci absolut, durant e solo al piano d’Oriol Farré. Un moment d’eufòria i gran entrega fou amb “Corren”, tema que ha aconseguit arribar a gran diversitat de públic, esdevenint un dels hits al programa de TV3 ‘No me la puc treure del cap’ i, a partir del qual, els propers 15 i 16 d’abril, se’n farà la grabació del primer lipdub pel català, organitzat per la Plataforma per la llengua. El quintet manresà començà i acabà el concert felicitant als teloners Raydibaum, afirmant que els havien demanat si volien tocar amb ells, però caldria haver demanat als membres de la nvoa promesa barcelonina de pop-rock si volien tocar amb Gossos. Amb un nou inici, Dia 1.

TEXT : Clàudia Viladrich

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: