L’oferta de diàleg dels Brams

Els berguedans tornen a l’atac amb un nou disc que sortirà a la venta el proper 12 d’abril. Avui fan un avançament d’una cançó des de la seva renovada pàgina web, i que podeu escoltar aquí baix també.

Després de la seva desaparició dels escenaris el 7 de maig del 2005, l’any passat van tornar per a celebrar el vintè aniversari de la formació de la banda. Va ser un retorn molt esperat aconseguint una afluència de públic increïble a cada lloc que visitaven.

Això els va portar a decidir posar-se a treballar i a composar noves cançons ja que tenien ganes d’expressar-se i de reivindicar noves coses. ‘Oferta de diàleg’ (Musica Global, 2011) sortirà a la venta el 12 d’abril, i començaran una nova gira que els durà per tot el país.

Aquí podeu escoltar “Cançó pirata Somali”:

 

TEXT : Redacció Rockdemà

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: