L’oferta de diàleg dels Brams

Els berguedans tornen a l’atac amb un nou disc que sortirà a la venta el proper 12 d’abril. Avui fan un avançament d’una cançó des de la seva renovada pàgina web, i que podeu escoltar aquí baix també.

Després de la seva desaparició dels escenaris el 7 de maig del 2005, l’any passat van tornar per a celebrar el vintè aniversari de la formació de la banda. Va ser un retorn molt esperat aconseguint una afluència de públic increïble a cada lloc que visitaven.

Això els va portar a decidir posar-se a treballar i a composar noves cançons ja que tenien ganes d’expressar-se i de reivindicar noves coses. ‘Oferta de diàleg’ (Musica Global, 2011) sortirà a la venta el 12 d’abril, i començaran una nova gira que els durà per tot el país.

Aquí podeu escoltar “Cançó pirata Somali”:

 

TEXT : Redacció Rockdemà

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: