Tornen els trobadors de la rumba catalana

Aterren de la Garriga en sentir el crit d’un públic desitjós d’alegria o sigui de rumba catalana i explosiva en barrejar-la amb una mica de tot (dub, ska, cumbia, etcètera etcètera). Són la Troba Kung-Fu -Troba per trobadors de la paraula i kung-fu per la constància, clar que sí-.
Aterraren de la Garriga a Terrassa, a la Sala la Rasa del Factoria d’Arts, el passat divendres dia 12 de març, el vocalista Joan Garriga, ex-cantant de Dusminguet, i tota la seva banda, que juntament amb el seu acordió, van donar vida nova a tots aquells més o menys seguidors del bon rotllo i les lletres boges i els ritmes popurrí, com dèiem -que ens ho vam passar de conya, vaja, i que vam saltar com quan començàvem a sortir a la nit, com si la nit fós nostra i d’ells també i tornéssim a ser feliços i punt, ballant i amb la cerveseta a la mà o sense i riures -. I vinga, va: Clavell morenet, i una de marihuana per l’altra banda, i la dansa de l’amor, i el vent bufant, i volant volant, que fa calor calor, o Shame Blues, o què sé jo. Alegria, alegria, que ja està aquí la rumba catalana.
Txaca pum, txaca pum pum.
Això.

Nota: Digne d’aplaudiment la feina dels tècnics de so i d’imatge que estaven darrere nostre, vetllant pel grup. Ells també van demostrar ser trobadors del so i de la constància -de la feina ben feta, en altres paraules.

 

TEXT: Carmen Moreno

FOTOGRAFIA: Meritxell Luque

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: