Tornen els trobadors de la rumba catalana

Aterren de la Garriga en sentir el crit d’un públic desitjós d’alegria o sigui de rumba catalana i explosiva en barrejar-la amb una mica de tot (dub, ska, cumbia, etcètera etcètera). Són la Troba Kung-Fu -Troba per trobadors de la paraula i kung-fu per la constància, clar que sí-.
Aterraren de la Garriga a Terrassa, a la Sala la Rasa del Factoria d’Arts, el passat divendres dia 12 de març, el vocalista Joan Garriga, ex-cantant de Dusminguet, i tota la seva banda, que juntament amb el seu acordió, van donar vida nova a tots aquells més o menys seguidors del bon rotllo i les lletres boges i els ritmes popurrí, com dèiem -que ens ho vam passar de conya, vaja, i que vam saltar com quan començàvem a sortir a la nit, com si la nit fós nostra i d’ells també i tornéssim a ser feliços i punt, ballant i amb la cerveseta a la mà o sense i riures -. I vinga, va: Clavell morenet, i una de marihuana per l’altra banda, i la dansa de l’amor, i el vent bufant, i volant volant, que fa calor calor, o Shame Blues, o què sé jo. Alegria, alegria, que ja està aquí la rumba catalana.
Txaca pum, txaca pum pum.
Això.

Nota: Digne d’aplaudiment la feina dels tècnics de so i d’imatge que estaven darrere nostre, vetllant pel grup. Ells també van demostrar ser trobadors del so i de la constància -de la feina ben feta, en altres paraules.

 

TEXT: Carmen Moreno

FOTOGRAFIA: Meritxell Luque

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: