Poutrelles Fever, Spanish Totó Tour

Aquest darrer dimecres, el grup francès Poutrelles Fever van iniciar una gira de presentació del seu darrer treball discogràfic ‘On est oú là’ (“On som ara”) per la península. La primera parada va ser a la sala Apolo de Barcelona, on van omplir gran part de la sala amb un públic fidel i entregat.

Moltes d’aquestes persones ja coneixien a la formació, però n’hi havia d’altres que no i realment en van sortir molt sopresos. Un concert on van interactuar molt amb el públic i van demostrar la facilitat d’arribar a la gent i fer-la moure, al ritme de les seves cançons marcades per un rock-swing.

El so del concert va estar comandat en tot moment per un pilot, mentre a l’escenari acordions, trompeta, trombó, bateria, baix, contrabaix i guitarra van fer ballar al nombrós públic. Amb una faceta molt polifacètica, el cantant, com si d’un actor es tractès, va anar mostrant-nos diferentes jaquetes i barrets, que lluïa mentra cantava, ballava i saltava.

Realment, un grup que transmet molta eneregia en directe, i et deixa sorprés des del primer moment. La següent oportunitat que hi ha de veure’ls per les nostres terres, és el proper 19 de març a la sala Buck’s de Granollers.

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: