La Mala Rodríguez al Teatre Principal de Badalona

Divendres 4, era hora d’anar cap al Teatre Municipal de Badalona, allà l’artista andalusa, La Mala Rodríguez ens presentava el seu darrer treball, ‘Dirty Bailarina’ (Universal, 2010) dins del festival de la cançó BarnaSants.

En una sala petita on abundava l’estil raper, la cantant va irrompre a l’escenari amb una escenogràfia més aviat fluixa, en el que l’acompanyava un batería i un guitarra que alhora feia les funcions de DJ. En l’hora i 20 minuts escassos que va durar el concert, l’artista va fer un repàs al seu darrer treball, així com als temes dels anteriors discs que l’han portat al reconeixament actual. En una actuació que no va passar de cumplir el tràmit, l’energia o la complicitat amb els assistents que esdevindria oportuna en aquests casos va lluïr per la seva absència. S’esperen més i millors oportunitats per gaudir de La Mala.

TEXT i FOTOGRAFIA : Quim Masferrer

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: