Juan Perro al Joventut

El cantant aragonès Juan Perro, alter ego de Santiago Auserón, va presentar al Teatre Joventut de l’Hospitalet pel BarnaSants, el seu darrer treball ‘Río Negro’ (La Huella Sonora, 2011). En un format acúsitc en el que estava acompanyat per un excel·lent guitarrista com Joan Vinyals, que jugava a casa.
L’artista va repassar pràcticament totes les cançons del seu últim treball, inclosa, “Jose Rasca“, un bonus track digital grabada al disc. No podien faltar clàssics d’anys enrere com “Perla Oscura”, “Fonda de Dolores y Negril”, aquesta petita joia anomenada “La Charla del Pescado”, o la no menys agraciada “No más lágrimas”.

El públic entregat en tot moment al cantant, va ser còmplice d’aquest aire de country, jazz o R&B, però sense oblidar el roquer que porta a dins. Un Auserón que amb el seu domini omplia l’escenari envoltat de cançons molt ben treballades acompanyades per moments, de la seva faceta de ‘showman‘ que no fèien més que engrandir la seva figura com un dels grans de la música espanyola.
TEXT : Quim Masferrer
Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: