Al so d’unes pinzellades

Ahir a la nit, el grup de cultura TR3S C va organitzar un encontre cultural i artístic molt especial. La Galeria Trama del centre de Barcelona es va omplir de gent per a gaudir d’un concert íntim del Joan Masdéu.

Assaborir bona música juntament gaudint de pintura, és un exercici molt bo per a entendre l’art de forma diferent. En Joan Masdéu va bromejar tot fent una interpretació i explicació dels quadres que hi havia penjats, i que algun els havia pintat ell mateix.

Però el que si que és cert és que totes les cançons que va tocar són de la seva pròpia collita, cançons que es poden trobar en el seu nou treball ‘Casa Murada’ (Música Global, 2011). Cançons on ens vol explicar situacions, vivències i records que l’han marcat (tal i com diu en el disc: A la Casa Murada hi habiten els meus racons més íntims i emotius), i que se’ns presenten com a petits regals en forma de cançó.

Però els records no només s’acaben en les cançons que ara ens presenta, no va oblidar-se d’aquelles que tenen més anys però que parlen de coses pròximes. Cançons que han marcat durant molts anys a molta gent, a tota una generació, i que encara continuen vives aquests cançons. Whiskyn’s hi va ser present amb “Puc ser jo”, “Trens d’alta velocitat”, “Del Sud” i “Reus”.

Un ambient molt càlid i proper és el que es va respirar ahir a la Galeria Trama del carrer Petritxol, amb un públic receptiu i tal i com va confessar en Joan, molt rítmic, cosa que segons ell mai s’havia trobat.

Ens va tornar a obrir les portes d’aquesta Casa Murada, on les notes i els acords barrejats amb unes pinzellades de colors molt vius van fer-ho tot més màgic.

TEXT : Ignasi Arauz

FOTOGRAFIA  : Alba Arànega

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: