Els Pets al Teatre Monumental

Divendres, el grup de Constantí ens van tornar a donar una lliçó de com s’han de portar 25 anys de carrera. Un dels punts importants és no morir en els grans clàssics / hits que sempre han sonat. Es tracta d’anar-se reinventant cada cop, gira rere gira, i aportar noves visions de les seves cançons, així com destriar cançons que han començat a quedar una mica enterrades.

El Teatre Monumental de Mataró es va omplir de gent que tenia ganes de gaudir d’aquest directe diferent, aquest directe en un format més acústic, més relaxat. Un concert inclòs dins del 6è Cicle de Músiques Tranquil·les.

Vam poder veure un Lluís Gavaldà encara més proper al públic, amb un somriure i una felicitat que delataven que tornar a Mataró suposava una alegria especial. I no és d’estranyar, ja que tal i com va explicar, el darrer cop que van tocar a la població, al setembre del 2005, ell va haver de marxar corrents cap a l’hospital ja que estava naixent el seu fill.

Cada concert és un viatge fugaç però dolç amb el grup, i en aquesta ocasió vam poder comptar amb l’ajuda de les hostesses de vol vingudes d’Arenys.

Ja facin rock, teatres, soroll, bon dia, etc… continuaran demostrant qui són i deixant palès que aquests 25 anys els porten millor que mai, omplint on vagin i fent gaudir a diferents generacions a la vegada. Cal treure’s el barret per aconseguir arribar fins aquí! Chapeau!

TEXT i FOTOGRAFIA : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: