15.000 entrades venudes

Avui a les 9 del matí s’han posat a la venta les entrades per al concert dels Sopa de Cabra del proper 9 de setembre. La sorpresa ha estat el gran allau de persones que han accedit a les diferents pàgines de compra.

Els primers minuts han estat de saturació total, i en una horeta ja se n’havien venut 7.000 entrades, arribant a les 12.000 entrades en una hora i mitja. Ara mateix encara es poden trobar algunes localitats soltes en les diferents pàgines, cada cop que van alliberant alguna. A les 12.30h ja se n’han venut 15.000 de 17.200 entrades que s’havien posat a la venta.

Responent a les xifres, en Gerard Quintana ha confessat, a l’entrevista que li han fet aquest matí a Rac 1, que no descarten fer un segon concert, o traslladar-lo a un recinte més gran, amb més capacitat.

Molta gent s’ha exaltat en veure que les entrades es venien a una velocitat increïble. Realment promet molt aquest concert.

TEXT : Redacció Rockdemà

FOTO: Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: