15.000 entrades venudes

Avui a les 9 del matí s’han posat a la venta les entrades per al concert dels Sopa de Cabra del proper 9 de setembre. La sorpresa ha estat el gran allau de persones que han accedit a les diferents pàgines de compra.

Els primers minuts han estat de saturació total, i en una horeta ja se n’havien venut 7.000 entrades, arribant a les 12.000 entrades en una hora i mitja. Ara mateix encara es poden trobar algunes localitats soltes en les diferents pàgines, cada cop que van alliberant alguna. A les 12.30h ja se n’han venut 15.000 de 17.200 entrades que s’havien posat a la venta.

Responent a les xifres, en Gerard Quintana ha confessat, a l’entrevista que li han fet aquest matí a Rac 1, que no descarten fer un segon concert, o traslladar-lo a un recinte més gran, amb més capacitat.

Molta gent s’ha exaltat en veure que les entrades es venien a una velocitat increïble. Realment promet molt aquest concert.

TEXT : Redacció Rockdemà

FOTO: Ignasi Arauz

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: