La Nova Trinca al Tívoli

Avui comença l’espectacle que La Nova Trinca portarà al Teatre Tívoli de Barcelona fins el proper dilluns 7 de març. Els tres nois que van guanyar el programa de televisió, després d’haver estat girant per tot Catalunya oferint un seguit de concerts i haver rodat ja la pel·lícula, ara es disposen a assolir un nou repte, el d’omplir cada dia el teatre.

Només seran sis funcions en les que tothom podrà gaudir dels grans èxits del grup de Canet de Mar. cançons que han marcat a tota una generació i que, malauradament, encara són vigents avui en dia. La Trinca va ser un grup que va marcar un abans i un després en la música, amb la seva sàtira musical. Cançons que ara se’ns presenten revisades per a aproximar-les més a l’actualitat de casa nostra, encara que n’hi ha algunes que no hi ha calgut fer res.

La Trinca va aconseguir burlar-se i criticar tot el que passava pel seu voltant en aquella època, amb molt bon gust i elegància, cosa que és d’admirar i que ha deixat els seus fruits en la gran varietat de programes satírics que han anat sortint en els últims anys.

Un concert on qualsevol generació s’ho passarà bé, gaudirà, riurà i cantarà, sempre a ritme de les cançons de sempre. Avui es dóna el tret de sortida, i La Nova Trinca assaltarà l’escenari del Tívoli.

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: