Cap, cor, fel i un carrilet d’arrel

Ja fa dos mesos que el Centre Artesà Tradicionàrius ha engegat la seva temporada de concerts i ball les nits de divendres. Cada setmana el CAT es converteix en una pista de ball on els dansaires més fidels hi comparteixen des de jotes, fins a cercles cirquesians, valsets i polques. Però la programació d’aquest divendres té un caire diferent, on el folk fusió hi pren protagonisme. Una setmana diferent, blanca per alguns, i inici d’unes vacances d’hivern per a d’altres i, per celebrar-ho, plat fort: concert amb l’espectacle “Lo Carrilet de la Cava i les cançons de Josep Bo” amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Pep Gimeno ‘Botifarra’, La Carrau, Pepet i Marieta, Andreu Rifé, Josep Maria Benet, Montse Castellà, Juno i Juana Mari Bo, i ball amb la banda terrassenca La Carrau.

“Lo Carrilet de la Cava” fa un recorregut històric pel Delta de l’Ebre, on diverses formacions de tot el país donen a conèixer el repertori del cantautor Josep Bo, materialitzat amb un llibre-CD. Tot seguit La Carrau presentarà el seu darrer disc, la trilogia ‘Cap, Cor i Fel’ (Propaganda pel fet, 2010), per ballar i fer gresca i xerinola. Amb aquest darrer treball, els de Terrassa reflexen el moment musical que viuen, un moment de canvis, on la vessant electrònica pren protagonisme a l’hora de recrear l’estil tradicional. Aquest divendres, gran festa a l’Artesà de Gràcia, amb Lo Carrilet, de tot Cor.

TEXT : Clàudia Viladrich

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: