Rusó Sala al Centro Galego

Dijous passat va ser un dia molt complert en quant a concerts, i en concret dins del marc del festival de la cançó BarnaSants. Al Centro Galego de Barcelona, sense ser gallega, va tocar la Rusó Sala defenent la seva “ciutat imaginària”.

En un espai amb un encant especial i amb un públic internacional, va cantar en català, castellà, anglès i francès. Un concert dinàmic, on el públic és un element importantíssim. Ja va dir ella que li agrada a jugar a improvisar, no li agrada lligar-se al repertori, creant així un concert únic i diferent en cada ocasió.

Dolçor i sensibilitat és el que transmeten les seves cançons, sensacions que queden vives en escoltar les seves lletres que es vesteix molt subtilment amb els acords del a guitarra. Un bon regust és el que deixa el seu directe en cada un de nosaltres.

El festival ajuda a descobrir grans persones i grans artistes, i aquest n’és un clar exemple.

TEXT i FOTOGRAFIA : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: