Sopa de Cabra, una realitat?!

Fa poca estona hem rebut un mail on el grup gironí liderat per en Gerard Quintana i per en Josep Thió, Sopa de Cabra, convoquen una roda de premsa per al dimecres de la setmana que ve a l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna a Barcelona.

No està confirmat i encara és un misteri el que es desvetllarà el pròxim dia 2, però el retorn del grup cada cop sembla més present. Un grup que ara mateix fa deu anys que es va dissoldre i justament coincideix en el moment en que fa vint-i-cinc anys de la seva formació.

Després de l’aparició de cartells amb el lema “Bona nit malparits” per Barcelona i Girona, i la reactivació de la pàgina web www.bonanitmalparits.cat que enllaça amb la pàgina del Facebook on es demana el retorn de la banda, ara anuncien una roda de premsa. Fa uns dies en Gerard Quintana va publicar al seu bloc això: “Per cert, heu vist els cartells amb la cabra dins del plat i el crit de Bona Nit Malparits sota un fons taronja? Aquesta setmana he quedat amb els excompanys de Sopa, a veure si resolem el misteri…” A veure si finalment tot es resol dimecres!

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: