Els Pets faran gira d’estiu

Havent complert els 25 anys als escenaris, que és diu ràpid!, Els Pets han confirmat que aquest estiu tornarem a tenir nova gira! Així que ja podem fer la maleta que segur que anirem de festa!

Amb un disc que ha estat elogiat per tots els mitjans i pel públic, el grup de Constantí assaboreixen aquest quart de segle de vida de la millor forma possible i amb un estat increïble i inigualable. La rebuda que tenen allà on van és espectacular i apoteòsica, cosa difícil de dir per qualsevol grup.

Tot això ho avala el ‘Fràgil’ (Discmedi, 2010) que ha estat considerat un dels millors discs del 2010, els plens absoluts durant la seva gira de presentació i el cartell d’entrades exhaurides a tota la gira “Els Pets fan més teatre” que els han dut a recórrer tot el nostre país.

I per acabar d’embolcallar-ho tot i arribar a les estrelles més llunyanes, aquest estiu ens regalaran una gira molt especial on compartiran amb tot el seu públic les 25 cançons més emblemàtiques de la seva carrera. Cançons de cada un dels moments més dolços i amargs de la seva carrera, cançons amb les que tots hem crescut, cançons que són més o menys conegudes.

TEXT : Ignasi Arauz

FOTOGRAFIA : Alvaro Sanz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: