Mikel Erentxun al BarnaSants

Divendres arribava al BarnaSants l’exlíder de Duncan Dhu, Mikel Erentxun. Un escenari ideal, el centre cultural Can Massallera de Sant Boi del Llobregat, amb una acústica excel·lent, era el lloc propici perquè el cantant donostiarra oferís, a les tres-centes persones que omplien la sala, un repertori que anava des dels èxits dels anys 80 amb Duncan Dhu fins als temes del seu proper àlbum.

Una posada en escena amb una atrezzo molt particular, en el que cridava l’atenció una ampolla de vi negre, que Erentxun va degustar amb excel·lent paladar durant les dues hores que va durar el concert. Es va acompanyar de tres guitarres, que no van quedar excemptes d’algun problema amb les cordes que va haver de solucionar un espectador. Després de més de 25 anys de carrera no haurà aprés a canviar una corda? Realment curiós.

Serà que durant aquest temps, el cantant basc s’ha dedicat a composar cançons que en els seus trets generals deixen una mica que desitjar però que funcionen força bé, això si, en la seva veu i en l’acústica ideada per un concert intimista com el que va oferir al festival, però que hauríem de veure si en un recital amb la seva banda no seria més del mateix…

TEXT : Quim Masferrer

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: