Amaral retorna als inicis

El grup aragonès ha decidit anar fent petits parèntesis en la creació del que serà el seu nou disc i fer petits concerts. Concerts en un format íntim, només amb dues guitarres, igual que en els seus inicis. Tot i això també fan alguna excepció com els dos concerts que van fer a Londres el passat 29 i 30 de gener, i l’únic concert que faran en tot l’estiu, al festival Sonorama d’Aranda de Duero el 14 d’agost.

Ahir van oferir un concert a l’Heliogàbal, al barri de Gràcia, que havia estat anunciat la matinada del mateix dia. Poques hores abans de començar el concert, el grup va anunciar a la seva pàgina web que farien aquest concert en format acústic. Cap allà les cinc de la tarda ja hi havia gent fent cua davant del bar per a comprar les entrades, unes entrades limitades a vuitanta només i que en menys de deu minuts es van esgotar.

La nit prometia, i és que Amaral sempre porten un grapat de seguidors allà on vagin. Doncs així va ser, amb el cartell d’entrades exhaurides van oferir un concert d’una hora i mitja on van repassar cançons conegudes com “Revolución” i “Esta noche”. També van aprofitar per a presentar cançons que segurament formaran part d’aquest nou disc que estan preparant, cançons per a les quals havien demanat als seus seguidors que triessin un títol. Així ens van presentar “Si las calles pudieran hablar” i “Juguetes rotos”, cançons que els seguidors més fidels que hi havia ahir a la nit a l’Helio ja se sabien.

Concerts de petit format, en llocs reduïts, on les cançons queden despullades, i on el públic és el més important, on el grup ens fa un petit regal a tots. I tal com va dir la Eva Amaral ahir, “no podemos dejar que esto suene mal, empezamos otra vez”, tot referint-se a una cançó que no sonava bé al principi. Concerts propers i humils, on el grup són una part més del públic.

Un públic especial, un públic, i cal dir-ho així també, privilegiat, que van aconseguir una de les vuitanta entrades que es van posar a la venta tres hores abans del concert. Entre el públic també hi vam poder veure gent coneguda com la Dolo Beltran, la cantant de Pastora, part dels Manel i algun dels membres de Mishima.

Ahir a l’Heliogàbal s’hi respirava un aire especial, aquesta nit de dilluns va convertir-se en una nit diferent i improvisada en menys de 12 hores per a tothom.

Un record dolç i feliç de la nit d’ahir, després de patir per poder o no entrar, els que finalment ho van aconseguir, ho tindran gravat ben a dins durant dies.

TEXT : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

One response to “Amaral retorna als inicis

 • rockdema

  El repertori d’ahir a la nit:

  Juguetes rotos
  Un día más
  Concorde
  No sé que hacer con mi vida
  Cuando suba la marea
  El mundo al revés
  Hacia lo salvaje
  Atrás
  Cómo hablar
  Esperando un resplandor
  Esta noche
  Si las calles pudieran hablar
  Universal
  Revolución
  Como un martillo en la pared
  Kamikaze

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: