Mine! al Clap

Dijous passat Mataró va acollir molt bona música, tres concerts per il·lustrar la nit amb musica de nivell. Inspira, Plouen i Mine! van donar aquest toc musical, el primer a el Dau, i els altres dos al Clap.

Mine! van demostrar que poden fer el que vulguin, tot i tenir poc públic, aquest era digne d’admirar, disposat a passar-s’ho bé i a empapar-se de bones cançons. Atents i entregats a tot el que feien els de Barcelona, vam poder escoltar els temes del seu disc ‘Un brindis pel nen androide’ (Musica Global, 2010) així com alguna versió de grups que els han influenciat.

Uns mestres del pop-indie podriem considerar-los, els seus directes són espectaculars, adrenalina pura, energia convertida en forma de cançons. Una experiència que et deixa sense paraules, cal veure’ls per entendre qui són realment Mine!

TEXT i FOTOGRAFIA : Ignasi Arauz

Anuncis

About rockdema

Diari de música en català. Mostra totes les entrades de rockdema

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: